Víziorgona 1 Bölcsőde
Intézményvezető: Tárnoki Erzsébet
Telefonszám: +36 1 388 7781
Bölcsődevezető: Fülöpné Hortobágyi Katalin
Telefonszám: +36 1 454 0948
Cím: 1039 Budapest, Víziorgona u. 1.
Aktualitások:

Kedves Szülők!

2018.12.13-án 15 órai kezdettel Luca napi forgatagot tartunk, ahol a gyermekek által készített apróságok tekinthetők meg.

 

Kedves Szülők!

2018 december 19-én 11 órától

ismét lesz

Élő népzene a bölcsődében,

melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

SAM_0525

Békásmegyer hegy felőli oldalán, kellemes lakótelepi környezetben található a Víziorgona 1 Bölcsőde. 78 férőhelyen, 6 csoportban biztosítjuk a kisgyermekek szeretetteljes gondozását, nevelését. A bölcsőde a ’80 években épült. 2006 őszén nyitotta meg ismét kapuit. Kellemes, barátságos, igényesen felújított udvar tartozik a bölcsődéhez. A jól képzett kisgyermeknevelők mindennapi munkáját odaadó technikai munkatársak segítik. A szülők a szolgáltatások közül az időszakos gyermekfelügyeletet, a vendégebédet és a játszócsoportot (lsd.: Szolgáltatásaink) választhatják a Víziorgona 1 Bölcsődében.
A játszócsoport háziasszonya tapasztalt, jól kvalifikált kisgyermeknevelő, aki szeretettel várja a szolgáltatást igénybe vevő gyermekeket és szüleiket. Az igényesen, szakmai szempontok figyelembe vételével kialakított csoportszobákban, biztonságban érezhetik magukat a gyermekek és jókedvűen tölthetik napjaikat. Tudjuk, hogy a személyiség formálódásának első időszaka a bölcsődés életkorral esik egybe, ezért a gondozás, nevelés során ezt szem előtt tartjuk. Személyiségfejlesztő támogatásunk érezhető a kisgyermeknevelők cselekedeteiben; minden szavában, érintésében, mosolyában.