Csillaghegyi Makovecz Bölcsőde
Intézményvezető: Tárnoki Erzsébet
Telefonszám: +36 1 388 7781
Bölcsődevezető: Kálvinné Török Judit
Telefonszám: +36 1 243 0000
Cím: 1039 Budapest, Fodros u. 7.
Aktualitások:

Kedves Szülők!

2019 április 24.-én 11 órától

ismét lesz

Élő népzene a bölcsődében,

melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2018.09.11-én az Észak-Budai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltói helyismereti gyakorlatot tartottak az Óbudai Egyesített Bölcsődék, Csillaghegyi Makovecz Bölcsődéjében.

A gyakorlat után a bölcsődés gyermekek örömmel nézték meg és próbálták ki a tűzoltóautót.

 

 

A Csillaghegyi Makovecz Bölcsőde jurtáit az Ilona-Malom Műhely munkatársai ősi motívumokkal díszítették fel.

MakoveczCsillaghegyen, igényesen kialakított, kertvárosi környezetben várja a gyermekeket a 2014 őszén átadott, új építésű Makovecz Bölcsőde. Az épület korszerű energetikai megoldásokat használ. Felszereltsége igazodik a szakmai előírásokhoz és a gyermekek igényeihez. Az ellátást 64 férőhelyen biztosítjuk a családok számára. Tágas, ízléses, a gyermekek igényeihez igazodó, szeretetteljes és elfogadó környezetben biztosítjuk a kisgyermekek napközbeni ellátását. A szolgáltatások közül a sószobát, az időszakos gyermekfelügyelet és a vendégebéd szolgáltatást (lsd.: Szolgáltatásaink) tudják a szülők igénybe venni a Makovecz Bölcsődében. A sajátos nevelési igényű gyermekek ellátásához jól felszerelt fejlesztő szoba áll rendelkezésre.

A csoportokban dolgozó szakképzett kisgyermeknevelők mellett, technikai személyzet biztosítja a gyermekek számára megfelelő körülményeket. A családokkal való jó kapcsolat kialakítása mellett, a gyermekek igényeihez, fejlettségéhez igazodó gondozás és nevelés a célkitűzésünk. A szabad játéktevékenységen keresztül, az állandóság biztosításával, korszerű gondozási- és nevelési módszerek alkalmazásával segítjük a gyermekek érését, fejlődését.