Arató Bölcsőde
Bölcsődevezető: Spiegelbergerné Szatai Regina
Telefonszám: +36 1 453 2629, +36706852066, hétköznap 8-16 óráig
Cím: 1031 Budapest, Arató Emil tér 2.
Aktualitások:

 

arato

A bölcsőde a Pók utcai lakótelepen, csendes, kellemes környezetben található. 84 férőhelyen, 6 bölcsődei csoportban látjuk el a kisgyermekeket. Az intézmény belső terei esztétikusak, dekoratív színekkel és berendezéssel rendelkeznek, melyek megfelelnek a szakmai előírásoknak és jól szolgálják a gyermeki tevékenységet. Az udvari játéktevékenységhez igényesen kialakított és a szakmai előírásoknak megfelelően felújított játszókert áll a gyermekek rendelkezésére. A szolgáltatások közül az időszakos gyermekfelügyeletet, és a vendégebédet (lsd.: Szolgáltatásaink) tudják a szülők igénybe venni az Arató Bölcsődében.
Kiemelten fontosnak tartjuk a családokkal való jó kapcsolat kialakítását. Jó kommunikáció, szakmai hitelesség, nyitott, differenciált nevelési attitűd jellemzi a szakmai kollektíva munkáját. Kisgyermeknevelőink felsőfokú szakképesítéssel rendelkeznek.
A szülői fórum aktív, folyamatosak a szülői visszajelzések, ötletek. Ezek fontosak számunkra, hiszen a jó kapcsolat segíti a felmerülő problémák megoldását is. Hitvallásunk: olyan biztonságérzetet nyújtó, érzelem gazdag tárgyi és személyi környezet kialakítása, melyben a gyermek saját képességei szerint fejlődhet, megízlelheti az önfeledt, aktív játék örömét, harmonikusan élheti mindennapjait.