Víziorgona 8 Bölcsőde
Intézményvezető: Tárnoki Erzsébet
Intézményvezető helyettes: Zelei Ágnes Anna
Telefonszám: +36 1 388 7781
Bölcsődevezető: Varga Jánosné
Telefonszám: +36 1 243 1569
Cím: 1039 Budapest, Víziorgona u. 8.
E-mail cím: vizi-b@kszki.obuda.hu
Aktualitások:

 

SAM_0520

Békásmegyer hegy felőli oldalán, jól megközelíthető, de védett helyen található bölcsődénk. 104 férőhelyen, 8 csoportban biztosítjuk a hozzánk érkező kisgyermekek gondozását, nevelését. A bölcsőde 1980 óta működik, azóta nyújt segítséget a környéken lakó családoknak, gyermekeik napközbeni ellátásához. Tágas; ízlésesen, szakmai előírásoknak megfelelően kialakított és felújított udvarral várjuk a gyermekeket. A gyermekekkel kapcsolatos gondozási, nevelési feladatokat szakképzett kisgyermeknevelők látják el.
A szülők a szolgáltatások közül az időszakos gyermekfelügyeletet, a vendégebédet és a sószobát (lsd.: Szolgáltatásaink) választhatják a Víziorgona 8 Bölcsődében.
Fontos számunkra a családok igényeinek figyelembe vétele, a családokkal való kapcsolattartás, mely a gyermekek ellátásának egyik alapfeltétele. A pontos, hiteles tájékoztatás mellett igyekszünk a szülőket a bölcsődei életbe különböző programokon keresztül bevonni. Az egészségmegőrzést szem előtt tartva a szabadban tartózkodást, az aktív játéktevékenységet, az életkornak megfelelő minőségi táplálást elengedhetetlennek tartjuk a gondozó-nevelő munkában.